Setează opțiuni, Setări telefoane

Configurarea opţiunilor avansate
 • Бринкерхофф выглядел растерянным.
 • Это просто бессмысленный набор букв… Слова застряли у него в горле, глаза расширились.
 • Банк данных АНБ - это основа основ тысяч правительственных операций.
 • Configurarea opţiunilor avansate
 • Strategii pentru tranzacționarea pe internet
 • Setare opţiuni meniu din IU la distanţă

Dați clic aici pentru a afla modul setează opțiuni care se vor modifica setările și cum să vă pregătiți. Cu ajutorul setărilor pentru excluderile de conținut, puteți alege să nu vă mai afișați anunțurile lângă anumite setează opțiuni de site-uri, videoclipuri și aplicații mobile, care pot să nu fie potrivite pentru marcă.

setează opțiuni

Acest articol prezintă instrucțiuni pas cu pas pentru setarea excluderilor de conținut în cont. Înainte de a începe Dacă nu v-ați familiarizat cu excluderile de conținut sau nu știți ce setări setează opțiuni se potrivesc, citiți mai întâi articolul Despre opțiunile pentru excluderile de conținut și pentru categoriile de site-uri.

Pentru campaniile video, este activat automat filtrul Standard de conținut. setează opțiuni

 • Procesaţi portrete pentru o piele cu textura naturală şi o senzaţie de rotunjime.
 • Apelurile și întâlnirile Numărul de telefon Introduceți numărul dvs.
 • Ключ стоит в сотни раз больше того, что он платит мне за его хранение.
 • Setează-ţi automat telefonul | Orange Orange Romania
 • Opțiune binară strategie de știri
 • Resetare opţiuni setare

Aflați mai multe despre filtrul Standard de conținut. Cum se setează excluderile de conținut la nivel de cont Puteți controla excluderile de conținut la nivel de cont numai în noua experiență Google Ads. În meniul de navigare din stânga, dați clic pe Toate campaniile. În meniul pentru pagini din stânga, dați clic pe Setări.

setează opțiuni

În partea de sus a paginii, dați clic pe Setările contului. În panoul Excluderi de conținut: dați clic pe Conținut exclus și selectați categoriile de conținut sensibil pe care doriți să le excludeți din toate campaniile din Rețeaua de display; dați clic setează opțiuni Conținut exclus și etichete și selectați tipurile de conținut și etichetele de conținut digital pe care doriți să le excludeți din campaniile din Rețeaua de display.

Când este selectată, baza de date este setează opțiuni și reparată automat atunci când o închideți. Eliminare informații personale din setează opțiuni fișierului la salvare Când este selectată, elimină automat informațiile personale din proprietățile fișierului atunci când salvați fișierul. Selectarea opțiunilor de navigare pentru baza de date curentă Puteți să particularizați navigarea pentru aplicația curentă din aceste opțiuni: Setare Descriere Afișare Panou navigare Dacă debifați această opțiune, Panoul de navigare nu va fi afișat atunci când se deschide baza de date curentă. Opțiuni de navigare Când este selectată, puteți să schimbați categoriile și grupurile care apar în Panoul de navigare și să setați opțiunile pentru modul în care se deschid obiectele în baza de date curentă.

Notă: acestea se vor aplica în fiecare campanie din Rețeaua de display din cont. Dați clic pe Salvați.

setează opțiuni

Cum se setează excluderile de conținut în campaniile din Rețeaua de display Crearea unei campanii În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Campanii. Dați clic pe butonul plusapoi selectați Campanie nouă.

Mod bară de instrumente raportare BIP Configurează o bară de instrumente alternativă pentru rapoartele Pixel-Perfect care sunt incluse într-un dashboard.

Selectați unul sau mai multe obiective pentru campanie sau, dacă niciunul dintre obiective nu se potrivește cu ceea ce căutați, selectați Creați o campanie fără a vă ghida după un obiectiv.

Dacă pasul nu setează opțiuni reflectă în cont, selectați întâi un tip de campanie, apoi alegeți un obiectiv.

setează opțiuni

Aflați mai multe despre obiective în noua experiență Google Ads. Introduceți informațiile necesare pentru a crea campania. Dați clic pe Excluderi de conținut pentru a deschide panoul. Notă: atunci când creați prima campanie în Rețeaua de display, aveți la dispoziție numai etichete de conținut digital. Selectați etichetele de conținut digital pe care doriți să le aplicați campaniei. Creați un grup de anunțuri și anunțuri opțional.

Cum sa faci bani din propria afacere si in ce sa investesti - Richard Walton I Podcast #15 Part II

Dați clic pe Creați campania. Modificarea unei campanii În meniul pentru pagini din stânga, dați clic pe Setări.

setează opțiuni

Dați clic pe numele campaniei din Rețeaua de display în care doriți să lucrați. Dați clic pe Setări suplimentare. Selectați excluderile de conținut pe care doriți să le aplicați campaniei.

setează opțiuni

Mai multe despre acest subiect