Piețele criptomonede.

Fii pregătit să îți pierzi toți banii, scrie CNBC.

piețele criptomonede

Anunțul FCA vine pe fondul unui nou episod de volatilitate pe piața criptomonedelor. Bitcoin și alte monede virtuale au scăzut subit luni, valoarea totală a pieței cripto prăbușindu-se cu de miliarde de dolari, după luni de creșteri spectaculoase.

piețele criptomonede

Bitcoin a atins un nou record istoric săptămâna trecută după ce prețul său a ajuns la Investitorii privesc tot mai mult activele digitale drept o protecție împotriva inflației, similare cu aurul, într-o perioadă în care guvernele din întreaga lume au anunțat că vor injecta sume fără precedent în economii pentru a combate criza provocată de pandemie. Dar creșterea spectaculoasă a bitcoin i-a făcut pe unii analiști să avertizeze că ar putea fi piețele criptomonede o bulă similară cu cele imobiliare și piețele criptomonede s-ar putea sparge în curând.

Însă banca piețele criptomonede investiții JP Piețele criptomonede a notat într-un document publicat la începutul lunii ianuarie că prețul bitcoin ar putea ajunge până la Autoritatea de supraveghere britanică a început să adopte o poziție mai dură față de criptomonede în ultimul timp, printre altele interzicând vânzarea de derivate cripto investitorilor și creând un registru național pentru afacerile ce comercializează criptoactive.

piețele criptomonede

Citește și: Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

piețele criptomonede

Mai multe despre acest subiect