Opțiunea down

Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing - Google Ads Ajutor

opțiunea down

Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de opțiunea down Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing După opțiunea down creați și testați lista de remarketing, o puteți modifica dacă doriți să vă asigurați că produsele sau serviciile dvs. Puteți, de asemenea, să întrerupeți vizarea listei de către un grup de anunțuri sau să o eliminați din acesta.

 • Putem câștiga cu opțiuni binare
 • Calvin Klein Jeans Hooded Down Puffer Jacket "CK BLACK" - HIGHER
 • drop down - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
 • The "More" option is a drop down menu with additional market groups.
 • Со временем Танкадо прочитал о Пёрл-Харборе и военных преступлениях японцев.
 • Forex perspective finlanda
 • Strategia mea de a câștiga bani pe opțiuni binare

Modificarea unei liste de remarketing Puteți să modificați listele de remarketing create manual, dar nu și pe cele create automat de Google Ads. De exemplu, puteți să modificați numele listei ori durata de apartenență sau să închideți lista. Dacă doriți să modificați doar numele listei, dați clic pe pictograma creion. Pentru remarketingul în Rețeaua de display: dacă modificați durata apartenenței, cea nouă va fi aplicată numai vizitatorilor site-ului adăugați după modificare.

Vizitatorii site-ului care se aflau deja în listă își vor păstra opțiunea down inițială.

We plunge down, splitting the clouds Ne vom duce în jostăind norii Doubling down is offered after splitting. If you lose the hand, you lose the entire doubled bet. Opțiunea "Doubling down" este oferită după împărțire.

Pentru remarketingul în Rețeaua de căutare: dacă modificați durata apartenenței, cea nouă va fi aplicată atât vizitatorilor existenți, cât și celor noi.

Listele create în Google Analytics pot fi modificate doar acolo.

opțiunea down

Activarea, întreruperea sau eliminarea listelor de remarketing dintr-un grup de anunțuri sau dintr-o campanie Dacă întrerupeți lista, grupul de anunțuri nu o va mai viza, dar se vor putea adăuga în continuare vizitatori noi în listă. Dacă o eliminați, aceasta va fi înlăturată definitiv.

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: bbelements.

Ambele acțiuni se efectuează în pagina Segmente de public, unde setați opțiunea de direcționare către un anumit public. În panoul de navigare, selectați tipurile de campanii pe care doriți să le consultați.

În meniul pentru pagini din opțiunea down stângă, dați clic pe Segmente de public. Asigurați-vă că, în meniul pentru pagini din partea de sus, secțiunea Segmente de public este evidențiată cu albastru.

opțiunea down

Dați clic pe punctul din stânga numelui segmentului de public și selectați Activați sau Întrerupeți. Pentru opțiunea down modifica mai multe liste simultan, dați clic în casetele din stânga punctelor pentru a le bifa.

 • Câștiguri rapide fără investiții cu retragere instantanee
 • Dezactivați opțiunea drop down utilizând jQuery
 • Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing - Google Ads Ajutor
 • И этот вирус уже невозможно остановить - разве что вырубить электроэнергию и тем самым стереть миллиарды бит ценнейшей информации.
 • Даже в полуметре от шефа она не видела очертаний его фигуры.
 • Lucrați de la bijuterii de asamblare acasă
 • Definirea strategiilor de tranzacționare a opțiunilor

Dacă ați bifat casetele, deasupra listei de segmente de public va apărea un meniu cu bare albastre. Din meniul cu bare albastre, dați clic pe Modificați și selectați Activați, Întrerupeți sau Eliminați. Rețineți că listele următoare nu pot fi eliminate: listele în curs de folosire; listele create automat de Google Ads; listele folosite pentru a genera alte liste aflate în uz.

opțiunea down

Linkuri conexe.

Mai multe despre acest subiect