Opțiunile aplicației. Setarea opțiunilor personale - Power Apps | Microsoft Docs

Eliminarea opțiunii Particularizare în Access dintr-o aplicație Access - Asistență Office

Selectați dacă alți utilizatori vă pot trimite mesaje de e-mail Permiteți altor utilizatori să trimită e-mail în numele dvs.

Vă recomandăm să nu creați aplicații web noi și să migrați aplicațiile existente pe o platformă alternativă, cum ar fi Microsoft Power Apps. Înainte de a partaja o aplicație web Access, este recomandat să blocați aplicația web, astfel încât alte persoane să nu o poată edita.

Selectați această opțiune pentru a permite altor utilizatori Dynamics să trimită mesaje de e-mail în numele dvs. Atenție: dacă selectați această opțiune, alți utilizatori pot trimite mesaje de e-mail în numele dvs.

tranzacționarea la bursă la știri

Numele dvs. Selectați mesajele de e-mail pentru urmărire în Dynamics Piesă Selectați mesajele de e-mail pe care doriți să le urmăriți automat opțiunile aplicației Dynamics Opțiuni: - Mesaje de opțiunile aplicației drept răspuns la e-mailurile Dynamics - Mesaje opțiunile aplicației e-mail de la clienții potențiali, persoane opțiunile aplicației contact și conturi din Dynamics - Mesaje de e-mail din rândurile Dynamics activate pentru e-mail Configurați regulile de urmărire folder Configurarea de foldere pentru a urmări automat mesajele de e-mail primite.

este opțiunea binară reală

Creați automat rânduri în Dynamics Creați Selectați această opțiune pentru a permite Dynamics să creeze automat clienți potențiali sau persoane de contact pe baza informațiilor din mesajele opțiunile aplicației e-mail urmărite. Afișați e-mailurile sub formă de conversație în Cronologie Selectați acest lucru pentru a enumera mesajele e-mail într-un fir de conversație, modul în care funcționează multe aplicații de e-mail atunci când vizualizați mesajele e-mail într-o conversație.

 • Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs.
 • Piața de opțiuni binare financiare
 • Opțiunile aplicației Android pentru Samsung Galaxy S 4 - manechine - Afacere
 • Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs. - Android - Cont Google Ajutor
 • Eliminarea opțiunii Particularizare în Access dintr-o aplicație Access - Asistență Office
 • Cum se accesează opțiunile avansate pentru o conexiune sigură

Vizualizați Cutia poștală Selectați acest link pentru a vedea detaliile cutiei poștale. Opțiunile filei Confidențialitate Notă Această filă nu este disponibilă dacă administratorul de sistem a selectat preferințele de confidențialitate pentru întreaga organizație în Setări de sistem. Contactați administratorul.

 • Actualizați informațiile de bază în Contul Google.
 • Câștigurile legale rapide în numerar
 • Despre opțiunile avansate pentru o conexiune sigură
 • Gestionați Setările Google - Cont Google Ajutor
 • Opțiuni privind activitatea
 • Opțiunile aplicației Samsung Galaxy S8 nu apar - rezolvate

Opțiuni Selectați-vă preferința de notificare a erorilor Opțiuni: - Mi se solicită permisiunea pentru a trimite un raport de eroare la Microsoft.

Specificați ce doriți să facă Dynamics atunci când apare o eroare.

În funcție de selecție, rapoartele de eroare sunt partajate și utilizate de Microsoft pentru îmbunătățiri de produs. Vă recomandăm să trimiteți rapoartele de eroare la Microsoft astfel încât Microsoft să poată utiliza informațiile pentru îmbunătățiri de produs.

cum să obțineți bani cash pentru proprietarii de bitcoin

Opțiunile filei Limbă.

Mai multe despre acest subiect