Opțiunea este

option is - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

Optiunea poate fi activata de cate ori doresti.

Optiunea este eligibila pentru Bonusul GigaDay. Dacă alegi Opțiunea T4, vei avea acces la bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack, atunci când reîncarci la timp astfel încât activarea sau reactivarea opțiunii de 4 euro credit să se facă în continuarea opțiunii active pe contul tău, fară pauză între ele.

După activarea opțiunii, aceasta se reactivează automat peste 30 zile pentru 4 Euro credit, chiar dacă ești în perioada de grație.

opțiunea este

Dacă nu ai suficient credit în cont, reactivarea se amână până reîncarci și acumulezi minim 4 Euro credit. După dezactivarea opțiunii, reactivarea are loc în maxim 12 ore de la momentul reîncărcării sau poți reactiva mai repede opțiunea prin canalele menționate mai sus, dar nu mai târziu de 31 ianuarie Daca nu ai o optiune opțiunea este pe o perioada mai opțiunea este de 30 de zile, reincarcarea nu va mai reactiva automat ultima optiune pe care ai avut-o pe cont.

Traducere "option is" în română

Dezactivare Opțiunea este Dezactivarea optiunii se poate face prin: Apel gratuit la Servicul Vânzări şi Relaţii cu Clienții SMS la cu textul D Dezactivarea se va aplica după expirarea perioadei de valabilitate de 30 zile opțiunea este opţiunii.

Daca solicitarea de dezactivare se face in primele 24 de ore de la activarea optiunii inainte de a consuma vreun beneficiu din opțiunea este sau de a achizitiona alte produse cu extra-beneficii care se adauga la optiunedezactivarea se face pe loc si se va returna creditul aferent optiunii dezactivate.

Dezactivarea automata se va aplica dupa expirarea perioadei de valabilitate de 30 de zile a optiunii, daca solicitarea nu se face in primele 24 de ore de la activarea optiunii in opțiunea este sau daca au fost activate alte produse cu extra-beneficii. Dezactivarea la cerere se va aplica cu 5 ore inaintea expirarii valabilitatii optiunii.

Another option is ground heat exchanger so-called gravel filter. O altă opțiune este de schimbător de căldură sol, astfel - numit filtru cu pietriș. This option is both safe and spectacular. Această opțiune este atât în condiții de siguranță și spectaculos.

Bonusul GigaDay se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii. Cum verifici beneficiile disponibile din bonusul GigaDay?

Lista este dinamică, putând fi modificată ca urmare a condiţiilor tehnice sau comerciale impuse de furnizori. Opțiunea este disponiblă pentru abonamentele de internet mobil.

Poți folosi traficul de date din bonusul GigaDay atât timp cât ai o opțiune eligibilă activă pe cont. Traficul din acest bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce. Pentru a evita consumul de date din opțiunea ta, este necesară închiderea sesiunii de date opțiunea este activării bonusului. Beneficiile incluse în Bonusul Gigaday rămase neconsumate la momentul expirării valabilității acestuia se vor pierde.

opțiunea este

Traficul de video streaming va avea latimea de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, opțiunea este ce asigura o rezolutie maxima de p pentru acest tip de continut Traficul de date inclus este naţional şi se consumă cu o granularitate de 10 KB. Traficul efectuat pentru accesarea unor link-uri către alte website-uri terțe sau care direcționeaza către alte aplicații nu este inclus și se va consuma din traficul inclus în oferta activă pe cont.

Traficul de date național nelimitat în aplicaţia Facebook Messenger se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text chataudio și video.

opțiunea este

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Viteza maximă pentru traficul de date inclus este de până opțiunea este Cauți oferta potrivită pentru tine?

opțiunea este

Mai multe despre acest subiect