Opțiunea debitorului.

Plata. Imputaţia plăţii. Opţiunea debitorului

SAîncuviințarea executării silite imobiliare asupra imobilelor indicate în cerere.

puneți opțiunile binare de apel

Se constată că instanțele aflate în conflict au determinat în mod diferit competența teritorială de soluționare a cauzei în raport de prevederile art. Potrivit art. Deși societatea E. Debitorul BEJ D. Astfel, ceea ce interesează în stabilirea competenței în cauza având ca obiect încuviințare executare silită sunt raporturile juridice dintre creditor și debitor, respectiv terț garant conform art.

strategii de tranzacționare a opțiunilor interzise

SRL deține bunuri în raport de care urmează a se declanșa procedura executării silite, în calitatea sa de dobânditor al unor imobile ipotecate.

Aceasta întrucât obligația de restituire ce determină punerea în executare a titlurilor executorii respective incumbă părții din raportul obligațional, debitorul BEJ D. În consecință, determinarea competenței se va face cu aplicarea dispozițiilor art.

puteți lucra de la domiciliu

Întrucât acesta se află în Filiași, județul Dolj, localitatea aflată în opțiunea debitorului teritorială a Judecătoriei Filiași, Înalta Curte va stabili competența de soluționare a cauzei în favoarea acestei instanțe.

Sursa informației:  www. Determinarea competenței cu luarea în considerare a sediului opțiunea debitorului principal.

cum arată o opțiune

Mai multe despre acest subiect