Opțiunea centurion

opțiunea centurion

Traian Goga este redactor FreeRider.

cum să faci bani dacă nu ai bani

Echipa germană Centurion-Vaude, alcătuită din Markus Kaufmann opțiunea centurion Jochen Kass, nu doar că și-a trecut în cont ieri încă o victorie de etapă, ci și-a și consolidat prima poziție din clasamentul general. Obiectivul lor a fost încă de la începutul cursei victoria în clasamentul general, iar cei doi nemți se declară mulțumiți de prestația lor de până acum care i-a adus la o etapă distanță de aspirațiile lor, cu atât mai mult cât au reușit și alte victorii de etapă.

Dar nu a fost o treabă ușoară, statisticile scoțând la iveală că ediția din acest an a cursei a opțiunea centurion cea mai strânsă de până acum, patru echipe fiind constant în lupta pentru primul loc, diferențe minore de timp despărțindu-le.

ce trebuie făcut pentru a câștiga bani mari

Opțiunea serioasă luată de către Centurion-Vaude pentru câștigarea cursei a fost alimentată și opțiunea centurion o greșeală a principalilor contracandidați, Ergon-Topeak, cei doi membri ai ei rătăcindu-se în etapa de ieri, eroare care a fost penalizată cu timp suplimentar, lucru care i-a scos definitiv din cărți.

La feminin, cuplul Villar-Pacios nu reușește să-și găsească forma potrivită și se vede nevoit să piardă și mai mult teren în fața echipei alcătuite din Santanyes și Galicia, liderii clasamentului general.

diagrame live pentru opțiuni binare cu indicatori

În ciuda traseului dificil de până acum, din cei participanți care au luat startul din Jaen, se află încă în cursă, având de îndeplinit o formalitate lungă de 60 de kilometri pentru a se putea declara finisher-i ai Andalucia Bike Race Niciun comentariu.

Mai multe despre acest subiect