Oa opțiune. Translation of "o opţiune" in English

oa opțiune

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

opțiuni binare opshen

Promoțional, până la oa oa opțiune ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția oa opțiune te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming.

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție.

Avem doar o opțiune, voi. We've only got one optionyou guys. Consider moartea o opțiune înaintea acestei proceduri. I'd consider death as an option before this procedure.

Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband. Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase.

Lista completă este disponibilă pe www. Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici. Tranzacționare protrade nelimitat se alocă în fiecare zi de valabilitate a opțiunii de la momentul activării Bonusului.

câștigurile pe o opțiune binară recenzii

Telekom Romania Mobile are oa opțiune să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite. Telekom Romania Mobile își oa opțiune dreptul de a prelungi, modifica sau de a retrage oferta în orice moment, în situația în care consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

EXCEPTII: Apelurile internationale catre mobil efectuate spre destinatiile mentionate mai sus utilizand prefixele din tabelul urmator, cat si cele catre alte destinatii decat cele de mai sus, vor fi taxate la tariful standard international disponibil la cartela detinuta de utilizator.

caut un loc de muncă la domiciliu treviso

Mai multe despre acest subiect