Noutati Agrosem International

 

Seminte de lucerna

Agrosem International comercializeaza seminte de lucerna de calitate superioara pentru o recolta bogata de fan de cea mai buna calitate proteica si cu un continut proteic foarte ridicat.

Semintele de lucerna comercializate de noi sunt potrivite pentru obtinerea unui nutret de buna calitate a vacilor de lapte: digerabilitate intense a fibrelor si un continut ridicat de proteine.

Aflati mai multe informatii despre semintele de lucerna citind acest scurt articol despre lucerna.

Seminte de porumb Turda Star

Incepand cu sezonul 2014 comercializam seminte de porumb Turda Star la saci de 25.000 de boabe.

Seminte de legume - seminte porumb la sac de 25000 boabe Turda Star

Semintele de porumb Turda Star se vor comercializa in sezonul 2015 si la saci de rafie de 10 kg.

Facem precizarea ca acest hibrid cu un potential de productie ridicat este produs in cadrul societatii noastre ( in anul 2014 a fost cultivata o suprafata de 15 ha pentru productia acestui hibrid). Acest lucru vine in beneficiul clientilor, prin faptul ca preturile de vanzare sunt cele mai bune de pe piata. 

In anul 2014 soiul acesta a fost distribuit in judetele Satu Mare, Timis, Mures, Caras-Severin, Bihor si bineinteles in judetul Alba si judetele limitrofe. Din discutiile purtate cu distribuitorii nostri a rezultat faptul ca acest hibrid este foarte productiv, putand fi comparat cu hibrizi ale producatorilor recunoscuti la nivel mondial. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure foarte mult si sa ne stimuleze sa convingem cat mai multi mici producatori si distribuitori sa cultive sau sa comercializeze acest hibrid.

 


Seminte Catraveti Levina F1

Castraveti Levina - hibrid

Din sezonul 2013-2014 punem la dispozitia clientilor atat seminte de flori cat si seminte de castraveti Levina F1, ambalate in plicuri de 10 grame, sub sigla AGROSEM INTERNATIONAL

Hibrid foarte productiv, tip cornichon, de culoare verde inchis . Perioada de semanare: februarie- matie; iunie-august. Se  preteaza atat la culturile in camp cat si la cele protejate. Transplantare: aprilie. Recolatare: mai-octombrie. Distanta de semanare: 70-80 cm pe rand, 120-130 cm intre randuri. Cantitatea de seminte 0,20 gr./ mp.pentru semanare directa. Semanat direct in camp: 20 aprilie-1 august.

 

 

Recomandari

Nutriplant universal 100 ml
e-business by Coral Design