În centrul opțiunii se află dreptul de proprietate

Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă. Vă mulțumim pentru răbdare, deoarece procesul poate dura mai mult decât de obicei. Pentru asistență suplimentară, consultați Centrul de ajutor.

Confidenţialitate şi termeni

Adăugați și eliminați proprietari și administratori ai companiei Proprietarii profilurilor de companie pot să invite și alți utilizatori în centrul opțiunii se află dreptul de proprietate devină proprietari și administratori.

Fiecare persoană poate avea acces fără a folosi aceleași informații de conectare. Proprietarii, administratorii și administratorii de locații au niveluri diferite de acces la profil.

în centrul opțiunii se află dreptul de proprietate de unde să începeți să învățați despre opțiunile binare

Numai proprietarii pot să adauge sau să elimine utilizatori. Administratorii se pot elimina pe cont propriu dintr-un profil.

Introduceți datele pentru a vedea cele mai recente prețuri și oferte pentru hoteluri din Budapesta

Nu puteți adăuga grupuri Google ca administratori sau proprietari. Pe computer, conectați-vă la Compania mea pe Google. Dacă aveți mai multe locații, deschideți-o pe cea pe care doriți să o gestionați.

În meniul din stânga, dați clic pe Utilizatori.

în centrul opțiunii se află dreptul de proprietate preț opțiune magnet

Introduceți numele sau adresa de e-mail a utilizatorului pe care doriți să îl adăugați. Notă: dacă doriți să adăugați o agenție pentru locația dvs. Poate fi necesar să contactați agenția pentru a solicita codul. Pentru a selecta rolul utilizatorului, dați clic pe Alegeți un rol Proprietar, Administrator sau Administrator de locații.

Renunţare la opţiunea de livrare a anunţurilor relevante

Dați clic pe În centrul opțiunii se află dreptul de proprietate. Invitații vor avea opțiunea de a accepta invitația și a deveni imediat utilizatori. În această pagină apar toți utilizatorii activi, precum și persoanele care au fost invitate să devină utilizatori.

Începând cu 18 septembrieavem de gând să partajăm unele informații cu Oath și cu familia de companii Verizonceea ce ne va permite să furnizăm conținut publicitar personalizat și captivant, produse inovatoare. De asemenea, facem acest lucru și pentru alte scopuri de analiză. Pentru a afla mai multe despre informațiile pe care le putem partaja și despre preferințele pe care le aveți la dispoziție pentru a vă gestiona informațiile, consultați secțiunea de întrebări frecvente. Confidențialitatea dvs. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește modul în care Yahoo gestionează datele dvs.

Pentru a anula invitațiile în așteptare, dați clic pe de pe rândul corespunzător invitației pe care doriți să o eliminați. Când este acceptată o invitație, proprietarii profilului vor primi o notificare prin e-mail.

Transferul dreptului de proprietate asupra unui formular

Toți utilizatorii contului pot vedea numele și adresele de e-mail ale proprietarilor și ale administratorilor profilului. Sfat: dacă dorești să acorzi altcuiva calitatea de proprietar asupra profilului tău, află cum se poate transfera dreptul de proprietate asupra unui profil.

Eliminarea proprietarilor și a administratorilor Pe computer, conectează-te la Compania mea pe Google.

în centrul opțiunii se află dreptul de proprietate folosind metoda opțiunilor reale

Dacă ai mai multe locații, deschide-o pe cea pe care dorești să o gestionezi. În stânga, dă clic pe Utilizatori. Lângă persoana pe care dorești să o elimini, dă clic pe Elimină.

Dacă nu poți să dai clic pe Eliminăpoate însemna că: încerci să elimini proprietarul principal din profil. Transferă calitatea de proprietar principal altei persoane, apoi elimină utilizatorul din profil.

Adăugarea utilizatorilor la un profil

Doar proprietarii pot elimina alți proprietari și administratori. Atunci când un utilizator este eliminat, va primi o notificare prin e-mail. Acesta nu va mai putea să editeze informațiile despre companie și să ia măsuri administrative pentru profil.

Cu toate acestea, toate răspunsurile la recenzii, postările, comentariile și celelalte acțiuni anterioare ale utilizatorului respectiv vor rămâne intacte.

în centrul opțiunii se află dreptul de proprietate cum să faci bani pe cont propriu

A fost util? Cum putem să îmbunătățim această pagină?

Mai multe despre acest subiect