Nutriplant universal 100 ml

  • Produs autorizat pentru folosirea in agricultura si sivicultura Romaniei....
4.00 RON
4.00 RON / buc.
In Stoc

 Produs autorizat pentru folosirea in agricultura si sivicultura Romaniei. Solutie nutritiva care asigura substantele necesare plantelor pentru o crestere sanatoasa si viguroasa. 

Recomandare de utilizare: la fertilizarea suplimentara de stimulare a cresterilor si combatere a bolilor de nutritie la plante.

Mod de administrare: Pentru flori: un capac (20ml) la 2 litrii de apa, o data pe saptamana din martie pana in septembrie. Din octombrie pana in februarie un capac (15ml) la 2 litrii de apa o data la doua saptamani. Solutia se aplica la sol sau prin pulverizare foliara.

Se poate utiliza pentru fertilizarea foliara si la legume, cereale fainoase, porumb,soia, sfecla, pomi fructiferi, vita de vie, culturi furajere, gazon, arbusti, etc. Doza recomandata: 1% (1L la 100L apa) si efectuarea a 3-5 stropiri odata cu tratamentele fitosanitare.


Preturile afisate pe site sunt preturi de retail - pentru vanzarea cu amanuntul. Pentru distribuitori oferim discount-uri in functie de volum, de aceea va rugam sa ne contactati pentru a afla oferta noastra de preturi.
e-business by Coral Design