Consilier demo. Home - Euxino Wordpress Theme Demo

Demo consilier

tranzacționare profesională ce este căutați lucrări de la domiciliu

Ești aici: Prima pagină » Extreme Training » Activitati » Business Test Drive — workshop demo online — gratuit Business Test Drive — workshop demo online — gratuit Joi, 8 Maivom organiza în premieră o rundă demonstrativă online a simulării de business utilizată în cadrul programului BusinessDrive.

Dacă dorești consilier demo încerci puterile și să-ți testezi priceperea și intuiția de business într-un mediu concurențial modelat fidel de aplicația BusinessDrive, înscrie-te în competiție folosind formularul de mai jos.

oficial localbitcoins cum să faci bani pe diferența de rate

Vei primi, consecutiv, pe adresa de e-mail, informații detaliate despre: scenariul de business simulat; compania pe care o vei gestiona și mandatul de la acționari; piața virtuală pe care vei activa; consilier demo arii de competență managerială care să te ajute să-ți construiești strategia câștigătoare în acest workshop, dar și în viața reală de business; bonus — pastile de know-how din experiența consilier demo doi lectori — Dragoș Popescu și Marius Ghenea; cu consilier demo te înscrii mai devreme, cu atât vei beneficia de mai multe pastile bonus!

Prin participarea la Workshop online demo, vei câștiga: cunoștințe de management, împărtășite cu pasiune de doi lectori cu multe povești de succes la activ; o experiență plăcută și antrenantă, într-un mediu competitiv; o mică fracțiune din atmosfera și conținutul programului mini-MBA BusinessDrive; vouchere de discount la proxima sesiune BusinessDrive și ședințe de business coaching personalizate conform regulamentului de desfășurare din consilier demo paginii.

idei cum să faci bani în sat câștiguri eficiente pe internet

Participarea la workshopul BusinessTestDrive este gratuită și deschisă tuturor celor interesați de dezvoltarea competențelor manageriale și antreprenoriale.

Loading… Reguli de desfășurare Workshop online demo: Participanții vor fi distribuiți, în ordine aleatoare, în grupe de câte 20, fiecare grupă formând o piață virtuală. Jumătate din cei 20 vor avea ca obiectiv maximizarea veniturilor companiei pe care o vor gestiona, cealaltă jumatate — maximizarea profitului.

opțiuni binare în 5 zile cum se câștigă bani pe internet pe qiwi

Câștigătorii fiecărei subgrupe vor primi vouchere de discount în valoare de Euro la înscrierea pentru sesiunea Mai a programului BusinessDrive. Ocupanții locului 2 vor primi vouchere de discount de Euro. În plus, leaderii în clasamentul absolut pe toate grupelepe fiecare dintre cele două obiective, vor primi o ședință de business coaching online de 40 minute cu Dragoș Popescu sau Marius Ghenea la alegere.

Rate this post.

programe pentru a face bani pe internet opțiuni podcast

Mai multe despre acest subiect