Autentificare token,

autentificare token

Produse si servicii

Patria m-Token funcționează pe următoarele smartphone-uri: Aplicația se instalează pe telefonul tău mobil și are aceleași funcții ca și dispozitivul digipass. Astfel autentificare token instalat pe terminalul mobil al utilizatorului îndeplinește următoarele funcții: generează codurile necesare autentificării în aplicația de internet banking; generează codurile necesare autorizării operațiunilor inițiate prin serviciul de internet banking.

Logarea în noul Smart Mobile - pentru clienți noi (full version)

Activare Dacă ai optat pentru varianta de autentificare prin Patria m-Token vei primi 2 mesaje scrise SMS pe telefonul tău mobil: Primul mesaj conține link-ul pe care trebuie să îl accesezi pentru descărcarea aplicației de token mobil.

Telefonul va cere confirmarea de a accesa internetul, pentru a descărca aplicația. Odată cu acceptarea connectării la internet va incepe descărcarea aplicației.

opțiuni de mobilier binar și mediu lucrați de la casa elvețiană

După finalizarea cu success a descarcării, aplicația se va instala. Al doilea mesaj conține codul de activare al token-ului mobil.

Dispozitivul Token

Acest cod va fi solicitat când se accesează prima dată aplicația, pentru activarea acesteia. După parcugerea roboți pentru opțiuni binare mt4 pași aplicația va cere configurarea unui cod PIN, fiind astfel protejată împotriva accesului persoanelor neautorizate.

  • Tranzactii bancare online in siguranta Siguranta tranzactiilor tale reprezinta pentru Raiffeisen Bank o prioritate maxima.
  • Он посмотрелся в зеркало.

Utilizare Token-ul mobil poate fi activat pe toate terminalele mobile care suportă tehnologia Autentificare token practic toate telefoanele mobile disponibile pe piață după anul precum și pe majoritatea smartphone-urilor dotate cu următoarele sisteme de operare: Android și iOS. Patria m-Token funcționeaza în modul offline nu necesită conexiune la internet după ce a fost instalată și activată.

Astfel, în momentul în care aplicația generează codul de securitate, nu se conectează la sistemele băncii și nu se mai trimit sau receptionează mesaje text.

În cazul în care codul de activare este introdus greșit de 3 ori, procesul de activare va fi blocat și trebuie să te adresezi serviciului Info Lineoferit gratuit, pentru o redistribuire de m-Token. Pentru a utiliza Patria m-Token va trebui să accesezi aplicația din meniul telefonului tău și să introduci autentificare token PIN definit inițial. Codul PIN nu este validat autentificare token aplicație, permitând accesul direct.

pensionar caută muncă de la domiciliu cum să faci bani cu internetul

În cazul introducerii unui PIN incorect aplicația va afisa un indiciu steag greșit. Dacă vei accepta acest indiciu, aplicația va genera coduri de securitate eronate, ceea ce va duce la blocarea utilizatorului.

  •  Нет! - жестко парировал Стратмор.
  • С каких это пор заместитель директора начал действовать в обход фильтров.

Steagul și numele tării la care se referă trebuie să fie reținute pentru conectări ulterioare. Steagul este atribuit codului PIN stabilit și va fi afișat la fiecare rulare a aplicației, în cazul în care a fost introdus un PIN corect. Afișarea unui alt steag înseamnă că a fost introdus un cod PIN greșit.

  1. Opțiuni binare skrll
  2. У него в голове ничего, кроме «ТРАНСТЕКСТА».
  3. ~- И если он проникнет в главную базу данных… - Что еще за файл, черт возьми.

Indiciul sub formă de steag al codului PIN este folosit doar pentru a verifica corectitudinea acestuia de către utilizator evitând astfel blocarea aplicației. Dacă a fost introdus un cod PIN greșit și răspunsul steagul a fost acceptat, tokenul mobil funcționează, însă codurile generate de autentificare token vor fi incorecte. În cazul în care codul de activare este introdus greșit de 3 ori, procesul de activare va fi blocat și trebuie să vă adresați serviciului Info Line la numărul de telefon  Schimbarea codului PIN autentificare token temporar la Internet.

opțiune de apel real recenzii despre programul dvs de milioane de opțiuni binare

Securitate Codul PIN setat este o informație confidențială și nu trebuie dezvăluit nimănui! Patria Bank nu va solicita niciodată dezvăluirea codului PIN personal!

recenzii reale despre câștigarea de bani pe bitcoin opțiuni binare rating bf opton

Centrul de presă.

Mai multe despre acest subiect